سفارش تبلیغ
صبا ویژن
http://up.p30room.ir/uploads/138697527378971.jpg
5بازی برتر
یکشنبه 93/1/31 ساعت 11:6 عصر | نوشته ‌شده به دست اBasij | ( نظرات )

5 بازی برتر ایرانی در سال 93 +عکس

سال 93 سال شکوفایی و یک سال طلایی برای بازی سازی ایران خواهد بود؛ دلیل آن هم تنها بازی هایی هستند که در این سال منتشر خواهند شد، عناوینی که نام تعدادی از برترین های آن ها را در زیر می توانید مشاهده کنید.

به گزارش گروه خواندنی های باشگاه خبرنگاران، سال 93 سال شکوفایی و یک سال طلایی برای بازی سازی ایران خواهد بود؛ دلیل آن هم تنها بازی هایی هستند که در این سال منتشر خواهند شد، عناوینی که نام تعدادی از برترین های آن ها را در زیر می توانید مشاهده کنید.



1-ارتش های فرازمینی

قطعا اولین عنوانی که در این بخش باید ذکر شود، ارتش های فرازمینی است. یک بازی که همه منتظر انتشار آن هستیم. اولین بار در سال 90 بود که زمزمه های ساخت ارتش های فرازمینی به گوش رسید و پس از آن در سال 91 این بازی رسما معرفی شد تا همه شاهد یک بازی ایرانی عالی باشند و در آن زمان ارتش های فرازمینی امید تازه ای به بازیبازان نسبت به آینده بازی سازی ایران بخشید؛ تا اینکه در سال 92 همه گمان می کردند این بازی منتشر خواهد شد و برای انتشار آن لحظه شماری می کردند اما این بازی منتشر نشد تا اینکه اکنون در سال 93 هستیم و به صورت رسمی گفته شده که این بازی در تابستان امسال در ایران عرضه خواهد شد و پس از آن باید منتظر انتشار ارتش های فرازمینی در خارج از کشور باشیم.امیدواریم هر چه زود تر انتظار ها به پایان برسد.



2-سرباز صلح:ذوالفقار

همان طور که مطلع هستید، استودیو رسانه پرداز آمیتیس یکی از باتجربه ترین شرکت های بازی سازی ایران است.اکنون حدود 2 سال است که این استودیو به همراه استودیو اپیدمیک در حال ساخت بازی سرباز صلح هستند.این بازی در خصوص سربازی به نام مستعار ذوالفقار است که به قلب دشمن (اسرائیل) نفوذ کرده و مقاصد مهمی دارد و هدف اصلی عملیات وی، پاسخ به گستاخی ها و یاوه گویی های بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل است.بازی سرباز صلح:ذوالفقار دارای گرافیکی بسیار عالی است که با موتور کرای انجین 3 طراحی شده است.

ساخت این بازی رو به اتمام است و به احتمال زیاد اواسط سال جاری منتشر خواهد شد.



3-بیداری:خاکستر های سوزان

بیداری تنها بازی سبک ادونچر ایرانی است که گرافیک این چنینی دارد و تیم بزرگی بر روی آن کار می کند.بیداری یک سری 5 گانه خواهد بود که عنوان اول آن با نام خاکستر های سوزان بزودی عرضه خواهد شد.این مجموعه پنج گانه در خصوص انقلاب های اخیر منطقه خاورمیانه است که موجب خشم جهان غرب شده است.خاکستر های سوزان در کشور تونس رخ می دهد و روایتگر داستان یک جوان تحصیل کرده به نام علی است که قصد دارد برای تامین مخارج بیماری مادرش در یک شرکت بزرگ بین المللی استخدام شود که داستانش به داستان های سیاسی و انقلابی گره می خورد و خانواده اش را از دست می دهد و اتفاقات جدیدی برای زندگی وی رخ می دهد.



4-تراتئون

رسانا افزار شریف یکی از قدیمی ترین شرکت های بازی سازی است که تا کنون بازی های خوبی منتشر کرده و به واسطه ی آن ها اکنون یک شرکت باتجربه به حساب می آید.این شرکت پس از عصر پهلوانان حدود 3 سال است که ساخت نسخه بعدی بازی عصر پهلوانان یعنی تراتئون را آغاز کرده است.تراتئون در سبک نقش آفرینی به صورت سوم شخص می باشد که گیم پلی آن آمیخته با جادو و داستان های اساطیری کهن ایرانی می باشد.پیش بینی می شود تراتئون دارای یک گیم پلی آزاد باشد؛به طور مثال بازیباز می تواند با کسب پول یا طلا، به بازار های داخل نقشه شهر برود و شمشیر بخرد یا لباس و یا آیتم هایی بخرد تا قابلیت های خود را ارتقا دهد.این گوشه ای از ویژگی های یک بازی در سبک نقش آفرینی است که تراتئون همه ی آن ها را دارا بوده و رعایت کرده است.
ساخت تراتئون ماه ها است به پایان رسیده و بزودی منتشر خواهد شد.



5-شبگرد:طلوع تاریکی

شبگرد طلوع تاریکی؛مورد انتظار ترین بازی ایرانی همراه با ارتش های فرازمینی.عنوانی سوم شخص که ساخته استودیو پردیس رایانه مهر می باشد.این بازی داستانی بسیار جذاب و دگیر کننده دارد که حتی می توان در مورد آن یک مقاله نوشت.شبگرد یک بازی ایرانی است که پتانسیل این را دارد که نسخه های بعدی آن منتشر شود و یک روزی حتی بتواند یک بازی مورد انتظار جهانی باشد.اکنون همان طور که مطلع هستید زمزمه های انتشار شبگرد:طلوع تاریکی روز به روز بیش از پیش به گوش می رسد و پیش بینی می شود شبگرد حداکثر در بهار امسال منتشر شود و امیدواریم اتفاقات بزرگی در صنعت بازی سازی ایران رقم زند.

در قسمت بالا ما به 5 بازی مورد انتظار ایرانی اشاره کردم که البته خودتان هم می دانید تعداد بازی های بزرگ ایرانی که در سال جاری منتشر خواهد شد بسیار بیشتر از این 5 تا است؛ عناوینی همچون آتشبست: ترکمنچای ، جنون سیاه:تله ، انقراض ، بازی مرگ:کفر خونین ، سرعت شکنان (شتاب در شهر 2) و … که همگی در امسال عرضه می شوند.

اما در این مقاله بنده سعی کردم با وسواس زیاد بازی هایی را انتخاب کنم که در درجه اول حتما امسال منتشر شوند و دوم اینکه از کیفیتشان مطمئن باشم و تنها با تکیه بر چند تا تصویر منتشر شده از بازی ها، آن ها را جزء بهترین ها قرار ندهم. 

باشگاه خبرنگاران



برچسب‌ها: بازی ایرانی

ضد انقلاب و اصلاح طلبان
یکشنبه 93/1/31 ساعت 12:39 صبح | نوشته ‌شده به دست اBasij | ( نظرات )

توصیه ارگان سیا به ضد انقلاب با اصلاح‌طلبان هماهنگ شوید!  


ارگان رسمی سازمان سیا از تصویری فلاکت‌آمیز از گروه‌های ضد انقلاب اسلامی تصویر کرد و از آنها خواست با اصلاح‌طلبان همکاری کنند.
وبسایت رادیو فردا در تحلیلی درباره اپوزیسیون جمهوری اسلامی نوشت: وجه مشترک گروه‌های ملی‌گرای لیبرال و گروه‌های چپگرا در سال‌های 1978-79 (انقلاب)، برداشت کلیشه‌ای از افکار متفکران اروپایی و تعمیم دادن آنها به مورد خاص ایران بوده است. به عنوان مثال باور آسمانی به اینکه «دین در مصاف  مدرنیته رو به تحلیل است» جاذبه و انسجام این تفکرات و کپی‌برداری کلیشه‌ای از این نظرات، این گروه‌ها را عاجز از شناخت ماهیت جریانات اجتماعی و تحولات سیاسی‌ای که خود را بهتر از هر کسی هم برای رهبری آن مناسب می‌دانستند نموده و از واقعیات اجتماعی سیاسی جامعه ایران دور کرده است.
روزبه پارسی همکار موسسه مطالعات امنیتی اتحادیه اروپا در این تحلیل می‌افزاید: پیش از انقلاب هم اینها بعد مذهبی جنبش را موضوعی فاقد اهمیت سیاسی در فردای براندازی رژیم پیشین می‌پنداشتند. ولی در واقع اسلامگرایان (که به نظر این رقیبان فقط یک پرانتز تاریخ بودند) با استفاده از امکاناتی چون مساجد و تکایا و با زبانی مذهبی و عامه‌فهم توانستند اقشار و طبقات حاشیه‌نشین و فقیر را با طنین شعائر دینی به سرعت سازماندهی کنند.
نویسنده با تأکید بر اینکه اپوزیسیون جمهوری اسلامی از شکست‌های خویش درس نیاموخته‌اند، تأکید می‌کند: چپگراها و لیبرال‌ها، انقلاب 1979 ایران را باختند. آنها پس از آن شکست بیشتر از همیشه در کویر سردرگمی‌های سیاسی رها شدند. به عنوان مثال حزب توده طرفدار مسکو که خود یکی از احزاب بزرگ چپ ایران در دوران شاه بود و به دست رژیم اسلامی کاملا قلع و قمع شد، هیچ درسی نه از این و نه از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی نگرفته است سازمان مجاهدین خلق ]منافقین[ نیز به طور وحشتناکی قلع و قمع شد و به عراق صدام حسین‌ پناه برد. این گروه هم از واقعیات ایران آنچنان بریده و در گرداب کیش شخصیت زوج رجوی چنان فرو رفته که بیشتر به نمادی از سکتاریسم کهنه و بسته‌بندی شده تبدیل شده است.
رادیو فردا با تأکید بر اینکه « اپوزیسیون دچار صدمات روانی و فکری عمیق شده» به توهمات آنان اشاره می‌کند و می‌نویسد: آنها همچنان امیدوارند که یک سال دیگر رژیم سقوط می‌کند، رویایی که البته فقط با معجزه امکانپذیر بوده و چون روی نداده، بنابراین تاریخ هم ایست کرده و تنها چیزی که اتفاق می‌افتد،  بدبختی و فلاکت است.
ارگان سیا در ادامه از «دون کیشوت بازی» محافل ضد انقلاب خبر داده و نوشت: منطق اپوزیسیون همچنان یک بعدی و گروه‌گرا به زندگی خود ادامه می‌دهد. در این رمانتیک و تفکر دون‌کیشوتی کار سیاسی به شعار سر دادن تقلیل داده می‌شود. این رفتار بیانگر خودشیفتگی است و شاید حتی بیشتر از این. داستان‌سرایی از یک ایران دموکراتیک و براندازی «رژیم» فقط پوششی برای پنهان کردن واقعیت کارنامه‌ای است که هیچ تاثیری بر روند سیاسی اجتماعی در ایران نداشته است. در کشورهای محل اقامت هم حاصلش جز حاشیه‌نشینی و عدم کسب اعتبار سیاسی نبوده است.
رادیو فردا آنگاه خطاب به اپوزیسیون می‌نویسد: اگر قرار بر این باشد که کسانی بر اوضاع سیاسی جامعه‌ای مانند ایران تاثیری بگذارند حداقل این را باید بدانند که ابتدا باید ارتباطی با تهران برقرار شود و گفت‌وگوهایی جدی که تمایل طرفین را به داد و ستدی در این زمینه بکشاند صورت پذیرد تا اساسا خواسته‌ای قابل طرح باشد.
ارگان سیا آنگاه خواستار همکاری اپوزیسیون با اصلاح‌طلبان در داخل و خارج ایران شد و نوشت:  واقعیت این است که اصلاحات و تغییر در ایران فقط در گرو همکاری و گفت‌وگوی سردمداران آن با سایر کشورهاست و نه ایزوله کردن و تشویقشان به ادامه تکروی. اگر این واقعیت را بپذیریم و خواهان ادامه تغییرات سازنده‌ای باشیم یا بخواهیم از جریان‌های اصلاح‌طلب پشتیبانی کنیم، باید نسبت به دشواری‌ها و پیچیدگی‌های چنین راهی که چندان هم هموار نیست آگاهی نشان دهیم. کسانی که همچنان به چیزی کمتر از براندازی نظام رضایت نمی‌دهند درسی از روند سیاسی سی و چند ساله نگرفته و جا دارد عملکرد خود را بازنگری کنند تا شاید حداقل اشتباهات توهمات خودشان را دریابند.
رادیو فردا معتقد است: این فعالان اپوزیسیون پی در پی در برآمدهای تحولات اجتماعی ایران غافلگیر می‌شوند و در همان سر درگمی‌ها به تکرار همان شعارها و اشتباهاتی که بارها مرتکب شده‌اند ادامه می‌دهند. اما شاید دیگر هم نباید به این امامزاده‌های بی‌معجزه دخیل بست. امید را باید به کسانی که در دوران ایران و در کشمکش‌های سیاسی داخلی آبدیده شده‌اند داشت. رابطه اینها با سیستم جمهوری اسلامی چند وجهی و پیچیده است. در پی درگیری‌های پس از انتخابات سال 1388 عده‌ای از اینها مجبور به ترک ایران شده‌اند. 
کیهان




جز خیانت خدمتی نکرده
شنبه 93/1/30 ساعت 9:47 صبح | نوشته ‌شده به دست اBasij | ( نظرات )
حجت‌الاسلام والمسلمین صدیقی در خطبه‌های نماز جمعه تهران:

?آب سنگین اراک و دیگر فعالیت‌های هسته‌ای تعطیل‌بردار نیست/ غرب جز خیانت هیچ خدمتی به زنان نکرده است

امام جمعه موقت تهران با بیان اینکه ?انرژی هسته‌ای ایران نقطه عطفی در تمدن اسلامی است?، گفت:‌ نه آب سنگین اراک و نه فعالیت‌های دیگر هسته‌ای به فرمان نایب امام زمان(عج) به هیچ وجه تعطیل بردار نیست?.

به گزارش خبرنگار سیاسی باشگاه خبرنگاران حجت‌الاسلام و المسلمین کاظم صدیقی خطیب این هفته نماز عبادی - سیاسی جمعه تهران، با اشاره به در پیش‌ بودن ایام ولادت حضرت زهرا(س) گفت: ولادت ایشان ولادت همه زیبایی‌ها، برجستگی‌ها و کمالات ممکنه است که ولادت فرزند ایشان امام خمینی (ره) نیز نقطه عطفی پس از امامان معصوم در تاریخ بشر بود.

 امام جمعه موقت تهران اضافه کرد: امام خمینی(ره) سبک زندگی اسلامی را مقابل و جایگزین مجعول سبک زندگی شرق و غرب قرار دادند که بر اساس آن فرهنگ، اقتصاد، اخلاق و حکومت نشانی از خدا دارد و تنها راه نجات منحصر به این طریق است.  
 
حجت‌الاسلام والمسلمین صدیقی ادامه داد: دنیای غرب جز خیانت و تعرض به حقوق زنان خدمتی به آنان نکرده است.  
 
وی با بیان اینکه در دنیای غرب، زنان ارزشی ندارند، اظهار داشت: زن باید آینه قدرت، کرامت و صفات خدا باشد در صورتی که غربی‌ها ارزش و جایگاه زن را با فریب، تجاوز و تبلیغ برای جامعه بشری در حد حیوان پایین آورده‌اند.
 
خطیب موقت نماز جمعه تهران با اشاره به آیه 195 سوره آل عمران ابراز داشت: خدا خریدار اعمال صالحه زنان و مردان است و عمل بانویی را ضایع نمی‌کند بلکه عمل آن‌ها را پاس می‌دارد.  
 
وی افزود: دنیای غرب باید خجالت بکشد و شرم کند که این‌قدر رتبه بشر را پایین آورده و حیوانیت، شیطنت و فریب را جایگزین ارزش‌های انسانی کرده است. 

خطیب این هفته نماز جمعه تهران همچنین ضمن گرامیداشت روز ارتش جمهوری اسلامی ایران و تأسیس سپاه پاسداران و با اشاره به نامه حضرت علی(ع) به مالک اشتر گفت: این افتخار نیروهای مسلح است که حضرت علی(ع) از آنها ستایش کرده و 4 مدال به آنها داده است.
 
وی ادامه داد: یکی از مدال‌هایی که امام علی(ع) به پاسداران نظام داده این است که آنها دژ محکم هستند که با وجودشان ملت پشتیبان و پناهگاه دارند.

امام جمعه موقت تهران با بیان اینکه نیروهای مسلح مایه آرامش ولایت فقیه هستند، اضافه کرد: نیروهای مسلح در 8 سال جنگ تحمیلی اقتدار آفریدند و شرق و غرب را مبهوت کردند و موجب سرافرازی و افتخار رهبر معظم انقلاب و نظام شدند.  
 
حجت‌الاسلام صدیقی افزود: نظام بازوان پرتوانی همچون نیروهای مسلح دارد که امام خمینی (ره) به بازوهای این بسیجیان بوسه می‌زد و افتخار می‌کرد که در یک دستشان قرآن و در دست دیگرشان سلاح می‌گرفتند. 

وی تصریح کرد: اگر گروه‌های سیاسی نیروهای مسلح را پشتیبان نظام ندانند، اجانب وقیح‌تر می‌شوند و کارهای غیر انسانی بیشتری از آنها سر می‌زند. 
 
خطیب موقت نماز جمعه تهران با اشاره به دیدار رهبر معظم انقلاب با رئیس سازمان انرژی هسته‌ای و متخصصان این صنعت گفت: ملت در تمام مدت منتظر صراحت وشفافیت رهبر معظم درباره انرژی صلح‌آمیز هسته‌ای بودند. 

وی با تأکید بر اینکه انرژی صلح‌آمیز هسته‌ای در عرصه‌های مختلف کارساز است، تصریح کرد: این انرژی تأمین کننده نیازهای ملت ایران در حوزه‌های پزشکی و صنعتی است، علاوه بر اینها جرقه‌ای در تمدن اسلامی به وجود می‌آورد که موجب باور و ایمان جدید و اعتقاد راسخ می‌شود که می‌توان در دامن دین بود و بدون نیاز به شرق و غرب به قله علم و صنعت ارتقا پیدا کرد و این مساله مهمی است.  
 
حجت‌الاسلام والمسلمین صدیقی گفت:‌ ملتی که امید دارد و احساس استقلال می کند می داند که بدون استغنا، استقلال نهادینه نمی‌شود و آنچه که ملت را محکم و با آرامش در مسیر پرواز قرار می دهد، این است که احساس کند بدون کمک گرفتن از دنیای استکبار می‌تواند روی پای خود بایستد.

وی با بیان اینکه در مسائل هسته‌ای شرق و غرب دانشمندان ما را یاری نکردند، اظهار داشت: دانشمندان با تلاش و مجاهدت و پیگیری توانستند دانش هسته‌ای را بومی کنند و شرق و غرب را مبهوت سازند. 

خطیب موقت نمازجمعه تهران با بیان اینکه فن‌آوری غنی‌سازی  20 درصد نداشتیم و قراربود غرب به ما کمک کند، افزود: غربی‌ها با ما کنار نیامدند و عهدشکنی، عقب‌نشینی و کارشکنی کردند اما در کمتر از آن زمان که به فکرشان می‌رسید دانشمندان کشورمان با سوخت 20 درصد راکتورها را راه اندازی کردند.  
 
حجت‌الاسلام والمسلمین صدیقی ادامه داد: رسیدن به غنی‌‌سازی 20 درصد نوعی پیروزی فرهنگی اسلامی، ایمان و جلوه اعتدال و استقلال واقعی است.  
 
وی با تأکید بر اینکه به هیچ علتی از دستاوردهایی که دانشمندان در فن‌آوری هسته‌ای به دست آوردند عقب‌نشینی نخواهیم داشت، گفت: آب سنگین اراک و کانون‌های دیگر این فناوری با نگاه امام زمان (عج) تعطیل بردار نیست.  
 
خطیب موقت نمازجمعه تهران اظهار داشت: فکر نکنیم که مسئله هسته‌ای موجب تحریم بود، بلکه فتنه موجب تحریم‌ها شد. تحریم‌ها از زمان انقلاب آغاز شده و اوجش زمانی بود که فتنه‌گران فتنه کردند و نظام را ضعیف جلوه دادند.  
 
حجت‌الاسلام صدیقی تأکید کرد: اگر دنیای استکبار بتواند چرخ‌های هسته‌ای‌مان را از کار بیندازد نه تنها چرخه تولید ارتقا نخواهد یافت بلکه بیشتر از اهدافمان دور خواهیم شد. 

وی با اشاره به سفر استانی رئیس جمهور به استان سیستان و بلوچستان اظهار داشت: استان سیستان و بلوچستان منطقه مرزی و حساسی است که سیستانی‌های قهرمان در کنار بلوچ‌هایی وفادار به نظام سالها با آرامش زندگی کردند. 

خطیب موقت نماز جمعه تهران افزود: حضور هیئت دولت در استان سیستان و بلوچستان موجب تقدیر رهبر معظم انقلاب است که موجب آشنایی با ملت و دلگرم کردن آنهاست چرا که برای تشخیص اولویت‌ها و واقعیت‌های این منطقه به کار می‌آید. 

حجت‌الاسلام والمسلمین صدیقی با اشاره به صدور بیانیه‌ پارلمان اروپا گفت: مذاکرات پارلمان اروپا را به اشتباه انداخته است که آنها به خود اجازه دادند تا بندهای سخیفی را در برابر مسائل اسلامی، دینی و اعتقادی نظام جمهوری اسلامی به زبان بیاورند.  
 
وی با تأکید بر اینکه غربی‌ها خودشان ناقض حقوق بشرند، تأکید کرد: ملت ایران با تقویت فرهنگ اسلامی در ابعاد مختلف، جواب دندان‌شکنی را به اتحادیه اروپا خواهند داد. 

خطیب موقت نماز جمعه تهران همچنین با اشاره به شعار سال 93 مبنی بر اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی گفت: عمل به دین در بعد حجاب، عفت، کاهش گناه، مبارزه با فساد، پرکاری ادارات، در این سال باید صورت بگیرد.  
 
حجت‌الاسلام صدیقی خاطر نشان کرد: روحیه مردم ایران روحیه عزت و افتخار است که با عمل به فرمایشات رهبری ذلت را برای دنیای کفر به وجود می‌آورند. 

به گزارش باشگاه خبرنگاران امام جمعه موقت تهران در خطبه اول نماز جمعه این هفته ضمن تبریک ایام ولادت حضرت فاطمه زهرا(س) در خطبه اول در بیان عظمت سوره مبارکه حمد گفت: صدرالمتأهلین در ارتباط با این سوره آن را به هشت مرحله تقسیم کرده و به نظر من هشت پیام قطعی در این سوره برای پیروان قرآن منظور شده است. 

وی افزود: پیام اول این سوره، معرفت است و ما این را از مقدمه نماز در می‌یابیم چرا که انسان در حال نماز فقط و فقط به خدا توجه دارد. 

امام جمعه موقت تهران در بیان پیام دوم سوره مبارکه حمد اظهار داشت: این پیام شکر است و شکر از منازل سائلین و افضل اعمال به تعبیر خواجه نصیر‌الدین طوسی و منشأ رشد و توسعه در وجود انسان است. 

حجت‌الاسلام و المسلمین صدیقی تأکید کرد: انسان در نماز کلاس شکر می‌بیند چرا که همه چیز از نظر او نعمت است و باید به خاطر آنها خداوند را شاکر باشد لذا هر نمازگزاری اهل شکر و دریافت محبت خداست. 

وی تصریح کرد: شاکر خود را غرق در نعت می‌بیند و به هر طرف نگاه کند جلوه‌های محبت خدا را می‌بیند. 

خطیب موقت جمعه تهران پیام سوم سوره حمد را رجا دانسته و افزود: عالم سراسر جلوه رحمت خداست و بی‌معرفت‌تر از مأیوس کسی نیست چرا که خداوند رحمان است. 

وی اظهار داشت: خداوند در آفرینش جهنم نیز قصد انتقام از کسی ندارد بلکه هدف وی تأدیب است چرا که اگر جهنم نبود خیلی‌ها به جایی نمی‌رسیدند لذا جهنم مظهر عدالت خداست. 

صدیقی تأکید کرد: گستره رحمت خدا به وسعت همه کائنات است و دلیلی ندارد که انسان وامانده به خداوند امید نداشته باشد. 

امام جمعه موقت تهران پیام پنجم سوره حمد را خوف دانسته و افزود: انسان با دوبال پرواز می‌کند؛ یکی تشویق و دیگری تنبیه است و هیچ‌کس بدون این دو بال به جایی نمی‌رسد. 

وی اظهار داشت: پیام بعدی که از امهات سعادت بوده و کسی بدون آن به کمال واقعی نمی‌رسد، اخلاص است، خداوند منان در سوره توحید به ما آموخته که فقط او را عبادت کنیم و انسان باید این حقیقت را تمرین کند که زندگی خود را بر محور بندگی خدا پیش ببرد. 

خطیب نماز جمعه این هفته تهران پیام هفتم سوره حمد را دعا دانسته و افزود: دعا هم خداشناسی و هم خودشناسی است، ما باید خدا را در اقتدار، عظمت، غنا و رحمت و همچنین خود را در عین نیاز و بیچارگی یافته و بنابراین دعا کنیم. 

حجت‌الاسلام و المسلمین صدیقی پیام هشتم را اقتدار اسوه‌ها و افراد ره‌یافته دانست و گفت: انسان از تنهایی رنج می‌برد و بنابراین به همراه نیاز دارد. 

خطیب موقت جمعه تهران اظهار داشت: این هشت نکته را به واقع می‌توان از تک تک آیات این سوره برداشت کرد و کسی که در نمازش با معرفت به این نکات خدا را عبادت می‌کند می‌تواند نماز معراجی داشته باشد.  
منبع: باشگاه خبرنگاران




موشک های غیرقابل مذاکره
چهارشنبه 93/1/27 ساعت 2:0 عصر | نوشته ‌شده به دست اBasij | ( نظرات )
سردار دهقان:

موشک‌های ایران تحت هیچ شرایطی قابل مذاکره نیست/ سلاح های کشتار جمعی را حرام می دانیم

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با تاکید بر اینکه موشکهای ایران هیچگاه قابل مذاکره نخواهد بود، گفت: توان موشکی به ما مربوط می‌شود و ما هم مداخله هیچکس را نمی‌پذیریم.
موشک‌های ایران تحت هیچ شرایطی قابل مذاکره نیست/ سلاح های کشتار جمعی را حرام می دانیمبه گزارش مشرق، سردار حسین دهقان وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در پاسخ به سوالی در خصوص ادعای رسانه‌های غربی مبنی بر اینکه موضوع موشکی ایران باید در مذاکرات 1+5 مطرح شود، گفت: توان موشکی ایران به ما مربوط می‌شود و ما مسئول آن هستیم و هیچ مداخله‌‌ای از هیچکس را نمی‌پذیریم.

سردار دهقان با تاکید بر اینکه این موضوع تحت هیچ شرایطی قابل مذاکره نخواهد بود، ادامه داد: آنها (غربی‌ها) بحث احتمال دستیابی ایران به سرجنگی هسته‌ای برای موشک‌ها را مطرح کرده‌اند که در این خصوص نیز باید اعلام کنیم با توجه به فتوای مقام معظم رهبری مبنی بر حرام بودن استفاده از سلاح هسته‌ای، این تسلیحات کشتار جمعی نه تنها در دکترین دفاعی جمهوری اسلامی ایران جایی ندارد، بلکه امری مذموم، ناپسند و حرام محسوب می‌شود. لذا ما به دنبال سلاح هسته‌ای نیستیم و این موضوع کاملا منتفی است.

وی همچنین تصریح کرد: بار دیگر تاکید می کنم که تسلیحات دفاعی ایران هیچ وقت موضوع مذاکرات نبوده و نخواهد بود.


منبع:مشرق نیوز




متاسفانه
دوشنبه 93/1/25 ساعت 1:7 عصر | نوشته ‌شده به دست اBasij | ( نظرات )
سرلشکر جعفری:

متاسفانه دولت از پیشنهادات و اقدامات بسیج برای اقتصاد مقاومتی استقبال نکرده است

فرمانده کل سپاه با بیان اینکه متاسفانه دولت تاکنون از پیشنهادات و اقدامات بسیج برای اقتصاد مقاومتی استقبالی نکرده است، گفت: امیدواریم دولت از توان موفق بسیج و سپاه و ظرفیت عظیم مردم در این عرصه ها استفاده کند.
متاسفانه دولت از پیشنهادات و اقدامات بسیج برای اقتصاد مقاومتی استقبال نکرده استبه گزارش مشرق، سردار سرلشکر محمدعلی جعفری فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در دوره آموزشی شهید بسیجی مولوی مصطفی جنگی زهی که با حضور فرماندهان سپاه های استانی و فرماندهای نواحی مقاومت سراسر کشور در دانشکده شهید مطهری بسیج برگزار شد، گفت: این جمع بخشی از مسئولان نظام هستند که با عشق به ولایت و درک رسالت پاسداری از انقلاب، برای اجرای فرامین ولایت تلاش می کنند.

* دولت از توان بسیج و سپاه و اتکا به مردم در اقتصاد مقاومتی استفاده کند

سردار جعفری اقتصاد و فرهنگ را دو موضوع ماموریت سپاه و بسیج در مقابله با جنگ نرم عنوان کرد و اظهار داشت: اقتدار ملی محور اصلی سخنان رهبری در فرمایشات ابتدای سال بود که با تاکید بر سه عنصر اقتصاد، فرهنگ و علم و دانش دست یافتنی است.

وی ضمن اشاره به سخن امام خامنه ای که فرمودند ملت ایران باید خود را قوی کند، تصریح کرد: ضرورت اقتدار ملی در این شرایط و مذاکرات هسته ای وظایف سپاه را بیشتر می کند و تجربیات زیاد سپاه در زمینه های مختلف، از گذشته تا کنون موجب عملکردی موفق شده است.

فرمانده کل سپاه ضمن تقدیر و تشکر از بسیج به خاطر فعالیت های انجام شده پیرامون اقتصاد مقاومتی، ادامه داد: متاسفانه دولت از پیشنهادات و اقدامات بسیج برای اقتصاد مقاومتی استقبالی نکرده است و امیدواریم دولت از توان موفق بسیج و سپاه و ظرفیت عظیم مردم در این عرصه ها استفاده کند.

* خطرات و تهدیدات فرهنگی دشمن توسط جامعه و مسئولین اجرایی کشور حس نمی‌شود

سردار جعفری اهمیت مقابله با جنگ نرم در عرصه فرهنگی را مانند ابتدای انقلاب مهم دانسته و افزود: فعالیت سپاه و بسیج در عرصه فرهنگ نیاز به الزاماتی همچون رویکرد جدید تحولی و تحول ساختاری و مدیریتی دارد که تاکنون بخشی از آنها انجام شده است.

وی هشدار مقام معظم رهبری را پس از جنگ مبنی بر تهدیدات فرهنگی دشمن با تعابیر گوناگون یادآور شده و ادامه داد: جنگ نرم فرهنگی جدیدترین تعبیر ولایت است و امروز خطرات و تهدیدات فرهنگی دشمن توسط جامعه و مسئولین اجرایی کشور حس نمی شود که یکی از وظایف سپاه و بسیج درک و انتقال این حس به دیگران در کشور است.

* تشکیل جبهه فرهنگی گسترده و مردمی با تقدم ابتکارات و جوشش‌های مردمی

فرمانده کل سپاه با اشاره به سخن امام خامنه ای مبنی بر ادامه فعالیت های فرهنگی خودجوش جوانان در سراسر کشور، تصریح کرد: مقابله با تهدیدات فرهنگی وقتی صورت می گیرد که مردم به صورت خودجوش و گسترده وارد شوند همانطور که مردم در عرصه های مختلف برای دفاع مقدس علیه جنگ تحمیلی حضور یافتند.

وی در بیان دیگر الزامات فعالیت های فرهنگی از منظر ولایت خاطرنشان کرد: تشکیل جبهه فرهنگی گسترده و مردمی با تقدم ابتکارات و جوشش های مردمی صورت می‌گیرد.

* الگوسازی فرهنگی برای اقشار مختلف، دشمن را آزار می‌دهد و دست و پای او را می بندد

سردار جعفری گفتمان سازی فرهنگی و الگوسازی را از دیگر الزامات فعالیت های فرهنگی دانسته و تاکید کرد: امام خامنه ای در همین خصوص می فرمایند مختصات فرهنگی که انقلاب برای الگو شدن طلب می کند، کار بسیج است چراکه الگوسازی برای اقشار مختلف، دشمن را آزار می دهد و دست و پای او را می بندد.

گفتنی است در این مراسم، فرزند شهید مولوی جنگی زهی در سخنانی، خون پاک شهیدان بزرگی همچون شوشتری، محمدزاده و جنگی زهی را برای وحدت در کشور در سایه ولایت دانسته و بر ادامه راه شهدا در پیروی از ولایت تاکید کرد.

منبع: مشرق نیوز



برچسب‌ها: دولت یازدهم

ایران و کشورهای عربی
دوشنبه 93/1/25 ساعت 9:56 صبح | نوشته ‌شده به دست اBasij | ( نظرات )

ایران اورانیوم غنی‌می‌کند و کشورهای عربی تنباکو برای قلیان !

نویسنده و مجری سرشناس جهان عرب، در مقاله‌ای به انتقاد از مواضع کشورهای عرب در قبال ایران پرداخته و با بیان حقایقی غیر منتظره درباره ایران اذعان کرده است که در حالی که اعراب در لبنان قمارخانه و هتل می‌سازند، ایران مقاومت را تقویت می‌کند.

«فیصل قاسم» که از مجریان مشهور شبکه الجزیره و از مخالفان سرسخت ایران و جبهه مقاومت است، در یادداشتی در روزنامه فرامنطقه‌ای «القدس العربی» چاپ لندن، نوشت: عرب‌‌ها باید در زمینه سرمایه‌گذاری، برنامه‌ریزی و صبر و استقامت، ایران را الگو قرار دهند.
قاسم در ادامه با اذعان به این که ایران، تثبیت ائتلاف ‌ها و حضور خود را در منطقه از ده ‌ها سال پیش آغاز کرده، می‌گوید: گویی برخی کشورهای عربی کاری ندارند، جز اینکه از افزایش نفوذ ایران در منطقه - به ویژه پس از توافق‌ هسته‌ای و «نزدیک شدن» ایران و آمریکا - شکایت کنند و بنالند. نمی‌دانم چه اتفاقی افتاده است که برخی گویی ناگهان از خواب غفلت بیدار شده‌اند و به خطر نفوذ ایران پی برده‌اند.
این نویسنده معروف عرب به عنوان شاهد مثال برای ادعای خود، به سابقه روابط و مناسبات ایران و سوریه در زمان «حافظ اسد» اشاره کرده و می‌نویسد: حافظ اسد همزمان با ایران و کشورهای عربی طی چند دهه روابط ممتازی داشت، اما چرا در آن همه مدت هیچ یک از عرب ‌ها به روابط و ائتلاف ایران و سوریه شک نکرد؛ آیا نظام سوریه در زمان حافظ اسد، به مثابه سنگ محک در روابط ایران با کشورهای عرب نبود؟
فیصل قاسم در ادامه با بی توجهی به مواضع مبتنی بر حمایت از مظلومان و جانبداری از حق ایران در قبال کشورهایی چون عراق، یمن و غیره، مدعی شده است: نفوذ ایران در عراق از ابتدای دهه نود قرن گذشته آغاز شده و اعراب میلیارد‌ها دلار برای سرنگونی یک نظام عربی هزینه می‌کنند، آن گاه ایران آن کشور را در «طبقی از طلا» تحویل می‌گیرد و به گسترش نفوذ خود در آن می‌پردازد.
وی سپس خطاب به اعراب می‌گوید: ایران را سرزنش نکنید. ایران، بخواهیم یا نخواهیم، برنامه‌ای دارد که بر اساس یک راهبرد قدرتمند و دقیق برنامه‌ریزی شده است؛ بنابراین ایران با بهره گیری از توانمندی‌های داخلی و بدون وابستگی به شرق و غرب، چنان قدمی در زمینه نظامی و فناوری هسته‌ای برداشته که جهانیان را بهت زده کرده و سالهاست که دنیا در زمینه برنامه اتمی با ایران سرگرم مذاکره است و این حقیقتی است  درخور احترام نه محکومیت، هرچند که برخی با ایران اختلاف سیاسی داشته باشند.
از سوی دیگر درحالی که عرب ‌ها به حمایت‌های رو به تحلیل آمریکا وابسته باقی مانده اند، ایرانی ‌ها در زمینه ساخت تجهیزات نظامی و غیر نظامی، بر اساس اصل خودکفایی به بازوهای پرتوان و عقل و درایت داخلی تکیه کرده‌اند و این باعث شده است که جهانیان با آن‌ها به عنوان یک رقیب تعامل کنند نه مانند یک پیرو وابسته.
این نویسنده و تحلیلگر عرب بازهم خطاب به عرب ‌ها می‌نویسد: اعراب به جای سرزنش ایران باید با درپیش گرفتن برنامه ‌ها و مکانیزم‌های حساب شده ایران با آن مقابله کنند.
وی به بیان تفاوت سرمایه گذاری‌های ایران و اعراب به عنوان نمونه در لبنان اشاره کرده و می‌نویسد: در حالی که عرب‌‌ها در زمینه ساخت هتل و قمارخانه در لبنان سرمایه گذاری کرده‌اند، ایران به ایجاد بازوی راهبردی نظامی قدرتمندی در این کشور مبادرت ورزیده است که اینک از جایگاه ویژه‌ای در لبنان برخوردار است.
فیصل قاسم می‌گوید: یادم نرفته سخن شخصی را که می‌گفت؛ اگر درگیری بین هواداران ایران و کشورهای عربی در این کشور بوجود بیاید، هواداران عرب‌‌ها با قلیان و هواداران ایران با پیشرفته ترین سلاح‌‌ها و مجرب‌ترین نیرو‌ها جنگ خواهند کرد.
وی تفاوت بین کشورهای عربی و ایران را در قالب تفاوت بین دو شخص بیان می‌کند که اولی خانه‌ای را اجاره کرده و به صاحب خانه (آمریکا) برای چندین سال اجاره پرداخت می‌کند و اموالش را از دست داده، اما دومی پولی قرض گرفته و خانه‌ای را خریداری کرده و پس از چند سال صاحب خانه شده است.
این نویسنده عرب در ادامه به صراحت خطاب به کشورهای عربی می‌گوید: درایت و زیرکی ایران را ببینید که چگونه منابع و ثروت‌های خود را در مسیر خودکفایی در بلند مدت به کار گرفته و اینک به قدرتی تبدیل شده است که در معادلات منطقه‌ای و جهانی نمی‌توان آن را نادیده گرفت، اما کشورهای عربی ثروت‌های خود را به قدرت‌های خارجی بخشیده‌اند تا آن‌ها را مورد حمایت قرار دهند و اینک با حقایقی ناگوار مواجه شده‌اند.
فیصل قاسم می‌افزاید: به راستی که ما اعراب به روحیه بالای ایرانی ‌ها در سرمایه گذاری، سازندگی، صبر و استقامت نیازمند هستیم. استراتژی ایرانی دقیقا مشابهه راهبرد و شکیبایی بافنده فرش‌های مشهور ایرانی است که حاضر است سال‌های طولانی از عمر خود را به بافتن یک فرش ایرانی تمام عیار و دارای مقبولیت جهانی اختصاص دهد، بدون این که خسته و آزرده شود، زیرا همواره اهداف بلند مدت را دنبال می‌کند و این درحالی است که سیاستمداران عرب جهان‌بینی محدودی دارند، به سرعت خسته می‌شوند و فاقد صبر و استقامت هستند و به همین علت به بیگانگان متوسل می‌شوند.
به گزارش العالم، این نویسنده سرشناس در پایان مقاله می‌نویسد: 50 سال پیش خیلی ‌ها تصورش را هم نمی‌کردند که ایران از چنین نفوذ و جایگاهی در منطقه برخوردار شود، اما اینک این امر به یک حقیقت تبدیل شده است و ایران برنامه‌ای بلند مدت در پیش گرفته و بدون شک همین مساله بسیاری از کشورهای عربی را آزار می‌دهد و باعث شده است که نسبت به این کشور کینه بورزند و ملت‌های عرب را بر اساس تعصبات مذهبی علیه ایران تحریک کنند؛ اما باید از آن‌ها پرسید که چرا طرح و برنامه‌های «اصولی» و «عربی» خاص را برای مقابله با نفوذ روز افزون ایران و ترکیه به کار نمی‌گیرید؟ این درحالی است که ایران، اورانیوم را غنی سازی می‌کند و ما کشورهای عربی تنباکوی قلیان؟! 
   منبع: کیهان



برچسب‌ها: انرژی هسته ای

حرف زور
چهارشنبه 93/1/20 ساعت 9:28 عصر | نوشته ‌شده به دست اBasij | ( نظرات )
رهبر معظم انقلاب در دیدار مدیران و متخصصان سازمان انرژی اتمی:

فعالیتهای ایران در زمینه تحقیق و توسعه هسته‌ای متوقف یا کُند نخواهد شد/ مذاکره کنندگان کشورمان هیچ حرف زوری را نباید از طرف مقابل قبول کنند + تصاویر

جمعی از مدیران، متخصصان و کارشناسان سازمان انرژی اتمی در روز ملی فناوری هسته‌ای با حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی دیدار کردند.

به گزارش گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در روز ملی فناوری هسته‌ای صبح امروز (چهارشنبه) در دیدار رئیس، مدیران، متخصصان و کارشناسان سازمان انرژی اتمی، مهمترین دستاورد پیشرفت‌های هسته‌ای کشور را تقویت اعتماد به نفس ملی عمیق در کشور و زمینه سازی برای پیشرفت‌های علمی دیگر دانستند و با اشاره به مذاکرات جمهوری اسلامی ایران و گروه پنج بعلاوه یک، تأکید کردند: موافقت با این مذاکرات برای شکستن فضای خصمانه جبهه استکبار بر ضد ایران بود و این مذاکرات باید ادامه یابد اما همه بدانند که با وجود ادامه مذاکرات، فعالیت‌های جمهوری اسلامی ایران در زمینه تحقیق و توسعه هسته‌ای به هیچ وجه متوقف نخواهد شد و هیچیک از دستاوردهای هسته‌ای نیز تعطیل بردار نیست، ضمن آنکه روابط آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با ایران نیز باید روابط متعارف و غیرفوق‌العاده باشد.

رهبر انقلاب اسلامی در ابتدای سخنان خود با تبریک بیستم فروردین ماه، روز ملی فناوری هسته‌ای، ثبت چنین روزی در تقویم رسمی کشور را نتیجه تلاش‌ها و مجاهدت‌های نیروهای متخصص و متعهدِ فعال در صنعت هسته‌ای کشور دانستند و با تجلیل از شهدای مجاهد و فداکار هسته‌ای، افزودند: اگرچه از دانش هسته‌ای برای تولید انرژی و همچنین در صنعت، بهداشت، کشاورزی، امنیت غذایی و تجارت استفاده می‌شود اما مهمترین فایده دانش هسته‌ای در کشور ما تقویت اعتماد به نفس ملی بود.

حضرت آیت الله خامنه‌ای با اشاره به مهمترین شیوه‌های استعمار اعم از استعمار قدیم و استعمار فرانو، برای باوراندن سرنوشت تغییر ناپذیرِ زیر دست بودن و له شدن ملت‌های تحت سلطه، خاطرنشان کردند: هر عاملی که بتواند این ترفند دشمن را باطل کند، عاملی اساسی برای رشد ملی و حرکت عظیم یک ملت خواهد بود.

ایشان به تلاش‌های جبهه استکبار برای جلوگیری از پیشرفت نظام اسلامی از همان سال‌های آغازین انقلاب اسلامی و معرفی ایران به عنوان کشوری عقب افتاده و ضعیف اشاره کردند و گفتند: یکی دیگر از برنامه‌های جبهه جهانیِ مقابل انقلاب اسلامی، که تلاش زیادی هم برای آن انجام داده، تأثیرگذاری بر سیاست‌های کلان و مقهور کردن اراده مدیریت سیاسی کشور است اما جبهه استکبار تا به امروز در این برنامه، شکست خورده و در آینده هم به لطف الهی شکست خواهد خورد.

رهبر انقلاب اسلامی با تأکید بر اینکه یکی دیگر از ترفندهای جبهه استکبار در مقابل نظام اسلامی، ایجاد فضای بین‌المللی بر ضد جمهوری اسلامی، با بهانه‌های عامه پسند برای افکار عمومی است، افزودند: موضوع هسته‌ای، یک نمونه از مسائلی است که تلاش کردند، به بهانه آن، بر ضد نظام اسلامی فضاسازی و دروغ پردازی کنند.

حضرت آیت الله خامنه‌ای خاطرنشان کردند: حتی اکنون که با توجه به حکم شرعی و عقلی و سیاسی، مسلّم شده است که جمهوری اسلامی ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست، مقامات امریکایی هرگاه که در مورد موضوع هسته‌ای صحبت می کنند، با اشاره و یا تصریح، موضوع سلاح هسته‌ای را نیز بیان می‌کنند، در حالیکه خودشان هم می‌دانند که نداشتن سلاح هسته‌ای، سیاست قطعی جمهوری اسلامی ایران است.

ایشان افزودند: هدف آنها این است که با این بهانه، فضای بین المللی را بر ضد ایران حفظ کنند و بر همین اساس بود که با طراحی جدید دولت برای مذاکره درخصوص موضوع هسته ای موافقت شد تا این جوّ جهانی شکسته و ابتکار عمل از طرف مقابل گرفته شود و حقیقت نیز برای افکار عمومی دنیا مشخص شود.

رهبر انقلاب اسلامی تأکید کردند: البته مذاکرات به این معنا نیست که جمهوری اسلامی ایران از حرکت علمی هسته ای خود کوتاه خواهد آمد.

حضرت آیت الله خامنه ای خاطرنشان کردند: پیشرفتها و دستاوردهای هسته ای که تا به امروز به دست آمده اند، در واقع بشارت و مژده ای برای ملت ایران است که می توانند راههای منتهی به قله های رفیع علم و فناوری را بپیمایند، بنابراین حرکت علمی هسته ای، به هیچ وجه نباید متوقف و یا حتی کُند شود.

ایشان با تأکید بر اینکه مذاکره کنندگان ایران باید بر ادامه تحقیقات و توسعه هسته ای پافشاری کنند، افزودند: هیچیک از دستاوردهای هسته ای کشور قابل تعطیل شدن نیست و کسی هم حق معامله برروی آنها را ندارد و کسی هم این کار را انجام نخواهد داد.

رهبر انقلاب اسلامی خطاب به متخصصان و دانشمندان هسته ای گفتند: راهی را که شما آغاز کرده اید باید با جدیت و قدرت تمام ادامه یابد زیرا کشور نیازمند پیشرفت در علم و فناوری بویژه فناوری هسته ای است.

حضرت آیت الله خامنه ای تأکید کردند: اگر حرکت علمی در فناوری هسته ای با قدرت و جدیت ادامه یابد، طیف متنوعی از فناوریها، با شتاب، بوجود خواهد آمد، بنابراین مطلقاً در زمینه حرکت علمی هسته ای، امکان توقف و یا کُند شدن وجود ندارد.

ایشان امکان پیشرفت در فناوریهای مختلف را با توجه به استعدادهای جوان کشور، امکان پذیر  دانستند و افزودند: در هر زمینه ای که زیرساخت های لازم وجود داشته باشد، دانشمندان جوان کشور قادر به کارهای خیره کننده و شگفت آور هستند.

رهبر انقلاب اسلامی در همین خصوص به مذاکرات چند سال پیش ایران با دو کشور دیگر برای تهیه سوخت راکتور تحقیقاتی تهران اشاره کردند و گفتند: در آن زمان فرمولی برای تهیه سوخت به دست آمد اما امریکایی ها برخلاف آنچه که به دوستان خود در منطقه و در یکی از کشورهای امریکای جنوبی گفته و برخی مسئولان داخلی هم آن را باور کرده بودند، در این روند اختلال ایجاد و تصور کردند که ایران را در تنگنای کامل قرار داده اند.

حضرت آیت الله خامنه ای افزودند: من در همان زمان هم از ابتدا گفته بودم که امریکا خواستار حل این موضوع نیست و بعد هم همه دیدند که هنگامی که توافق به مرحله عمل رسید، امریکاییها نگذاشتند اجرایی شود.

ایشان به عزم و روحیه بالای دانشمندان جوان هسته ای اشاره کردند و گفتند: در همان زمان در حالیکه متخصصان ما اعلام کردند که توانایی تولید صفحه سوخت هسته ای را برای راکتور تهران دارند، غربیها تمسخر کردند اما جوانان ما در مدت کمتر از زمان پیش بینی شده این کار را انجام دادند و دشمنان مبهوت شدند.

رهبر انقلاب اسلامی، پیشرفتهای دفاعی و بیوتکنولوژی کشور را نمونه های دیگری از توانایی های استعدادهای جوان کشور برشمردند و تأکید کردند: این روحیه باید در مجموعه سازمان انرژی اتمی حفظ و تقویت شود و این سازمان باید در مورد دستاوردهای علمی خود نیز تعصب داشته باشد.

حضرت آیت الله خامنه ای با تأکید بر اینکه مسئولان نیز باید در مورد دستاوردهای هسته ای تعصب داشته باشند، به برخی مطالب در داخل کشور در خصوص هزینه فایده موضوع هسته ای اشاره کردند و گفتند: چنین نگاهی به موضوع هسته ای ساده اندیشانه و ساده لوحانه است زیرا اگر برخی تصور می کنند هزینه دستاوردهای هسته ای، تحریم ها و فشارها بوده است، باید گفت: قبل از بهانه هسته ای نیز، تحریم و فشار بر ضد ایران وجود داشته است.

ایشان افزودند: در آن زمانی که بهانه هسته ای وجود نداشت یک دادگاه غربی، رئیس جمهور ایران را محاکمه غیابی کرد که البته اکنون به دلیل اقتدار ملی کشور، جرأت چنین کاری را ندارند.

رهبر انقلاب اسلامی خاطرنشان کردند: تحریم و فشار ناشی از موضوع هسته ای نیست بلکه آنها با هویت مستقل ملت ایران و جمهوری اسلامی که از ایمان و اعتقاد اسلامی سرمنشأ می گیرد، و همچنین با افق های آینده این ملت و نظام و زیربار حرف زور نرفتن آنها مخالفند.

حضرت آیت الله خامنه ای تأکید کردند: بنابراین اینکه گفته شود، تحریم‌ها و فشارها هزینه دستاوردهای هسته‌ای است، موضوع صحیحی نیست زیرا اگر موضوع هسته ای هم نبود، آنها بهانه دیگری می گرفتند، همانطور که اکنون و در حین مذاکرات، امریکاییها بهانه حقوق بشر را مطرح می کنند.

ایشان گفتند: اگر موضوع حقوق بشر هم حل شود آنها دنبال بهانه دیگری خواهند رفت، بنابراین تنها راه این است که به مسیر پیشرفت خود، با قدرت ادامه دهیم و زیربار حرف زور نرویم.

رهبر انقلاب اسلامی با تأکید بر اینکه مذاکرات باید ادامه یابد و چارچوب آن هم موضوع هسته‌ای است، خاطرنشان کردند: مذاکره کنندگان کشورمان هیچ حرف زوری را نباید از طرف مقابل قبول کنند و روابط آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با ایران نیز باید بصورت متعارف و غیرفوق‌العاده باشد.

حضرت آیت الله خامنه‌ای، موفقیت ها و دستاوردهای متخصصان و دانشمندان هسته ای را نتیجه ایمان به خدا و تکلیف و ایمان به درستی راه دانستند و افزودند: نتیجه این ایمان، دستگیری و هدایت الهی و جهش هایی است که شاهد آن بودیم.

ایشان ضمن اظهار امیدواری برای تداوم روز افزونِ این جهش‌ها، از زحمات و تلاش‌های مجموعه مدیران فعلی سازمان انرژی اتمی از جمله آقای دکتر صالحی رئیس این سازمان و همچنین تلاش‌های مدیران قبلی تشکر و قدردانی کردند.

پیش از سخنان رهبر معظم انقلاب، آقای دکتر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی گزارشی از اقدامات و برنامه‌های این سازمان و همچنین دستاوردهای صنعت هسته‌ای کشور بیان کرد.

وی مأموریت اصلی و راهبردی سازمان انرژی اتمی را تأمین انرژی مورد نیاز کشور و در کنار آن، رفع سایر نیازمندی‌ها در بخش‌های مختلف بهداشت و درمان، صنعت و کشاورزی خواند و افزود: تکمیل چرخه سوخت هسته‌ای یکی از نقاط درخشان عملکرد سازمان انرژی اتمی در سال‌های اخیر بوده است.

آقای صالحی همچنین با اشاره به تداوم پیشرفت‌های هسته‌ای کشور در بخش‌های تحقیق و توسعه و برنامه ساخت نیروگاه‌های جدید هسته‌ای، افزود: پیگیری طرح جامع اکتشاف اعم از اکتشاف هوایی و زمینی و شناسایی منابع جدید تأمین اورانیوم از دیگر اقدامات سازمان انرژی اتمی است.

ساخت واحدهای جدید نیروگاهی در سایت بوشهر و پیشرفت طرح تفصیلی نیروگاه دارخوین از دیگر مواردی بود که رئیس سازمان انرژی اتمی به آنها اشاره کرد و گفت: امروز همزمان با روز ملی فناوری هسته‌ای، واحد تولید ایزوتوپِ اکسیژن 18 در راکتور تحقیقاتی اراک آغاز خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران




مجازات شرارت ها
یکشنبه 93/1/17 ساعت 1:3 عصر | نوشته ‌شده به دست اBasij | ( نظرات )
 

مجازات شرارت‌ها در انجام امر به معروف باید سنگین‌تر شود/ قطعنامه مداخله‌جویانه اتحادیه اروپا آرزوهای متناقض است؛ مقابله به مثل کار دشواری نیست

ما اینگونه رفتار که رجال سیاسی و احزاب با زد و بند از برخی حکمرانان دیکتاتور عربی پول بگیرند تا مثلا در انتخابات استفاده کنند را فضاحت دموکراسی می‌دانیم. ما این سیستم دموکراسی فرسوده و بیمارگونه را نمی‌پذیریم که به قول یکی از متفکرین غربی گروه‌های ذی نفع و لابی‌ها مجالس قانونگذاری را در غرب فاسد کرده است و از طریق رشوه دادن و دامن زدن به سازوکارهای حامی پرورانه، ابزارهای جدیدی خلق کرده که به ظاهر کاملا قانونی قانونگذاران را در تصرف خود بگیرد به طوری که انفجار گروه‌های لابی‌گر فقط در واشنگتن شگفت‌آور است.
به گزارش مشرق، علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در آغاز نخستین جلسه علنی پارلمان در سال جدید، طی سخنانی ضمن تبریک سال جدید به نمایندگان اظهار داشت: امیدوارم رایحه دل انگیز تفکر فاطمی(س) که این ایام تعلق به ساحت مقدس حضرت فاطمه(س) دارد، سالی مشحون از ارتقای معنوی، فرهنگی و پیشرفت اقتصادی برای مردم ایران باشد.

وی ادامه داد: عناوینی که رهبر فرزانه انقلاب در پیام نوروزی به آن اشاره فرمودند و تأکیداتی که حضرتشان در بیانات ابتدای سال ابراز نمودند، نتیجه ارزیابی شرایط دقیق کشور و بیان مسیری روشن برای سامان بخشی به اداره بهتر حوزه اقتصاد، فرهنگ و مدیریت کشور بود که البته در گذشته نیز درمولفه‌هایی تأکید داشتند و در ملاقات با اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی به اهمیت توسعه فرهنگی کشور در ابعاد مختلف متذکر شدند و در اواخر سال با ابلاغ سیاست‌های اقتصاد مقاومتی و تبیین آن در جلسات دیگر، مسئولیت مهم همه ارکان کشور و فعالان اقتصادی را در این برهه از زمان بیان نمودند.

رئیس مجلس افزود: همه این مسائل حکایت از دغدغه‌ای دارد که کشورمان با بافت جوان جمعیتی که سرمایه ارزشمندی است و منابع متنوع از نفت و گاز و معادن و موقعیت ژئوپلتیک برجسته و فرهنگ فراگیر اسلامی چگونه می‌تواند از مدیریت مبتکرانه برخوردار شود تا از سرمایه‌های مادی و معنوی ملت به درستی استفاده شود و نیروها به هدر نرود و در یک جمله، کشور خوب و درست اداره شود تا به اهداف سند چشم انداز نائل شود.

لاریجانی گفت: نگاهی به وضعیت اقتصادی کشور و چالش‌های پیش رو نشان ‌می‌دهد که این دغدغه یک دغدغه اصیل و محوری برای کشور است و نه تنها ملت ما انتظار اصلاح مسیر کشور را دارد بلکه چشمان مسلمانان روشن ضمیر و آگاه در سایر کشورها که نگاه مترقی انقلاب را جانبخش حرکت اصلاحی در کشورهای خود می‌دانند نیز منتظر شنیدن پیشرفت‌های اقتصادی ایران اسلامی است چرا که ایران را تکیه گاه اسلام ناب محمدی(ص) و پناهگاه مستضعفان می‌دانند، اینجاست که باید گفت مأموریت سیاستمداران و مدیران امروز مأموریتی تاریخ ساز است.

وی ادامه داد: رهبری معظم با نگاه طبیبانه کلید رازگشا را در مدیریت جهادی می‌دانند که قصد دارند با تمام وجود مأموریت تاریخی را بردوش حمل کنند. این مدیریت فرهنگ را فرع توسعه نمی‌داند بلکه متن توسعه قرار می‌دهد و توانمندسازی فرهنگی و ارتقای معنوی غایت اصلی کار قرار می‌گیرد و توسعه مادی و اقتصادی که باید بر پیکر حضور هرچه گسترده‌تر ملت بنا شود و بسیار مهم در این مقطع زمانی است، غایت وسیله‌ای محسوب می‌شود؛ این همان نقطه‌ای است که چارچوب اندیشه‌ ملی ما را از نظامات مومیایی شده مدرنیته جهان غرب متفاوت می‌کند.

رئیس مجلس با بیان اینکه بنده بحث در مورد شعار سال را در همینجا به پایان می‌رسانم، افزود: قطعا اهمیت این امر چنان است که لازم است از اندیشه همه همکاران در نطق‌ها و پیشنهادات مستمرا بهره مند شویم و انشاءالله در فرصت‌های آینده، مجال کافی در طرح مطالب در این باب حاصل شود. از امروز مجلس با استفاده از نظرات مسئولان دولتی و بحث‌های درونی خود، کار را در این زمینه آغاز می‌کند.

** امر به معروف و نهی از منکر هنوز در جامعه ما جایگاه خود را پیدا نکرده‌ است

لاریجانی در ادامه سخنان خود با اشاره به اهمیت بخش فرهنگ گفت: به دلیل همین مکانت فرهنگ در تئوری پیشرفت، موضوع امر به معروف و نهی از منکر پایه تفکر اصلاحی مستمر جامعه قرار می‌گیرد که باید پذیرفت این اصل که اصلی بسیار مهم و تأثیرگذار در جامعه ما محسوب می‌شود، جایگاه خود را نیافته است. حال آنکه نماد مسئولیت مشترک آحاد ملت در این اصل قرار دارد.

وی با اشاره به شهادت علی خلیلی طلبه ناهی از منکر اظهار داشت: متأسفانه در روزهای ابتدایی سال خبر رحلت عزیزی را در این راه شنیدیم. از طرفی این ضایعه غم‌انگیز حکایت از عدم توفیق در برخورد با افراد شرور در جامعه دارد. بنده بارها این خطر را متذکر شدم و در جلسات مختلف مبارزه با این‌گونه طغیانگری را مطرح کردم. امر به معروف و نهی از منکر در بستر جامعه رخ می‌دهد که خود از ظرفیت اولیه آرامش برای اصلاح برخوردار باشد. ابتدا باید شرارت سرکوب شود تا زمینه تعامل فرهنگی برای اصلاح فراهم شود.

** ماموریت به کمیسیون قضایی برای تجدیدنظر در قوانین مربوط به امر به معروف

رئیس مجلس با اشاره به ضرورت اصلاح قانون در برخورد با اینگونه افراد تأکید کرد: تصور می‌کنم باید قانون برخورد با اینگونه افراد اصلاح شود و مجازات این گونه شرارت‌ها در مقابل انجام تکلیف امر به معروف و نهی از منکر سنگین‌تر از مشاجرات و جدال‌های معمولی تدوین شود. لذا از کمیسیون حقوقی مجلس می‌خواهم هرچه سریعتر با مشورت قوه قضاییه و نیروی انتظامی در قوانین این بخش تجدید نظر کرده و برای تصویب به مجلس ارائه کند.

لاریجانی در ادامه سخنان خود با اشاره به تصویب قطعنامه اتحادیه اروپا اظهار داشت: نکته دیگر قطعنامه اخیر پارلمان اروپا است که در واقع بیانیه‌ای سیاسی بیش نیست چه از نظر نحوه تنظیم مطالب و چه از نظر جایگاه نمادین پارلمان اروپا که نفوذی در اجرا ندارد و نگاه تبلیغاتی کاملا مسلط بر سایر شئون آن است و با لحن پرطمطراق تلاش کردند ریاضت منفی تحمیق را بر خود روا دارد و نوعی پریشان‌گویی در این متن انشا‌گونه دیده می‌شود.

وی ادامه داد: از یک طرف از مذاکرات هسته‌ای و توافق‌نامه ژنو استقبال می‌شود و استمرار سازنده طرف‌ها را خواستار است و راه‌حل مسئله هسته‌ای را صرفا در حل مسالمت‌آمیز آن می‌داند و امیدوار به پیشرفت در مذاکرات برای دستیابی به مناسبات سازنده میان ایران و اتحادیه اروپا در مسائل مهم منطقه‌ای نظیر بحران سوریه و مبارزه با تروریسم است و از شورای اروپا می‌خواهد بهبود روابط دوجانبه را به انتقال فناوری، همکاری‌های محیط زیست، برنامه‌ریزی توسعه زیرساخت‌ها و همکاری‌های پزشکی و سلامت و گسترش تجارت با ایران و تبادل دانشجو و هنرمند و استقلال بیشتر در سیاست‌گذاری اتحادیه اروپا در قبال ایران تسری دهد.

رئیس مجلس افزود: همچنین این اتحادیه در نظر دارد در حوزه همکاری‌های منطقه‌ای از نفوذ ایران در حل مسئله سوریه بهره بجوید تا این همکاری‌های بیشتر، ایران و اتحادیه اروپا به ثبات در خاورمیانه مدد رساند و ضمنا دامنه این همکاری‌ها در بحران افغانستان و مبارزه با تروریسم و مواد مخدر را گسترش می‌دهد. با چنین انتظاراتی از طرف دیگر با طرح مطالب مداخله‌جویانه در حوزه ساختار دموکراتیک کشور و انتخابات، حقوق بشر و حقوق زنان و افکار منحط جنسی مسائلی را مطرح کردند که نشان می‌دهد از سرزمین اوهام، آرزوهای متناقض را یکجا جمع کرده‌ است.

لاریجانی گفت: هیچ عاقلی که قصد آنگونه همکاری گسترده در مسائل هسته‌ای و منطقه‌ای و تکنولوژیک با کشوری دارد که به دلیل اهمیت آن و به قول خودشان جوان‌ترین جمعیت جهان است، این‌گونه حرف‌های سخیف و بی‌پایه را مطرح می‌کند؟ آیا اینگونه رفتار، پریشان‌گویی را نشان نمی‌دهد؟ آیا به اینگونه رفتار سیاست گفته می‌شود؟ شاید همان سیاستی است که به قول یکی از سیاست‌مداران آمریکایی در مرداب‌ها عمل می‌کند یا این عبارت عجیب و غریب در مورد انتخابات ریاست جمهوری ایران که آمده است «مطابق استانداردهای دموکراتیک برگزار نشده که اتحادیه اروپا برای آن ارزش قائل است.»

** اعضای پارلمان اروپا دچار تنگی تفکر شده‌اند

وی اظهار داشت: به نظر می‌رسد اعضای پارلمان اروپا دچار تنگی تفکر شده‌اند و و باورشان شده که خود استانداردهای مترقی در انتخابات دارند. این حال آنها، انسان را به یاد سخن پاسکال بروکنر می‌اندازد که می‌گوید «جامعه غربی مومیایی و منجمد شده است و زیر بار مدح و سنای خود به معنای واقعی کلمه خفه شده است» ما تردید نداریم که استانداردهای انتخاباتی و دموکراسی غرب را نمی‌پسندیم. ما هرگز نمی‌پذیریم و مجال حضور نمی‌دهیم که کاندیداهای رئیس جمهور یا مقامات عالی کشور دچار بیماری هرزگی شوند و به جای حل مسائل کشور به ایاشی بپردازند.

** سیستم دموکراسی فرسوده و بیمارگونه غربی را نمی‌پذیریم

رئیس مجلس ادامه داد: ما اینگونه رفتار که رجال سیاسی و احزاب با زد و بند از برخی حکمرانان دیکتاتور عربی پول بگیرند تا مثلا در انتخابات استفاده کنند را فضاحت دموکراسی می‌دانیم. ما این سیستم دموکراسی فرسوده و بیمارگونه را نمی‌پذیریم که به قول یکی از متفکرین غربی گروه‌های ذی نفع و لابی‌ها مجالس قانونگذاری را در غرب فاسد کرده است و از طریق رشوه دادن و دامن زدن به سازوکارهای حامی پرورانه، ابزارهای جدیدی خلق کرده که به ظاهر کاملا قانونی قانونگذاران را در تصرف خود بگیرد به طوری که انفجار گروه‌های لابی‌گر فقط در واشنگتن شگفت‌آور است.

لاریجانی افزود: در سال 1971، فقط 175 شرکت لابی‌گر ثبت شده در واشنگتن وجود داشت. 10 سال بعد در واشنگتن به دو هزار و 500 رسید و تا سال 2009 به 13 هزار و 700 شرکت لابی رسید که سالانه سه و نیم میلیارد دلار هزینه آنها است. ما هیچ انگیزه‌ای برای تقلیل از این دموکراسی و استانداردهای معیوب نداریم. بلکه آن را غاصب صلاحیت دموکراسی می‌دانیم این دموکراسی جذابیت خود را از دست داده و دچار افسردگی دموکراتیک شده است؛ نتیجه چنین دموکراسی واژگون‌شده‌ای، جهان پرماجرا و فروپاشیده‌ امروز شده و مخصوصا شنیدن شعار مبارزه با تروریسم از چنین دموکراسی بی‌واقعیتی گوش خراش است.

وی همچنین اظهار داشت: غرب در این زمینه کارنامه سیاهی دارد، فقط در قرن بیستم که دو جنگ جهانی به راه انداختند تعداد کشته‌های آنها بیشتر از 39 قرن گذشته تمدنی بشر است. غرب با چنین سیمایی نگران حقوق بشر و مبارزه با تروریسم است؟ ما با صراحت به شما اعلام می‌کنیم که غرب با چنین ساختار نارس، جوهر و جنم مبارزه با تروریسم را ندارد کما اینکه در دهه اخیر نیز شاهد آدم کشی وحشیانه در اشغال عراق و افغانستان بوده‌ایم.

"برخی نظرات متفکرین غربی و صداهایی که از برخی سیاست‌مداران شنیده می‌شود، این تصور را ایجاد می‌کرد که غرب در حال فهم برخی اشکالات ساختاری خود شده است. اما این بیانیه نشان داد که نویسندگان آن حداقل برخی تأملات متفکرین خود را ملاحظه نکرده‌اند که به فرهنگ ملت ما خورده گرفته‌اند که چرا قاچاقچی مواد مخدر را اعدام می‌کنند یا در مورد حقوق زنان یا سایر وجوه در مورد ادیان ساختگی مسیر حرکت ملت ایران را مخالف استانداردهای خود دانسته‌اند."

رئیس مجلس گفت: طرح سطحی این گونه مباحث،، اگر حسن‌ظن داشته باشند نوعی کج‌خلقی دموکراتیک است. خیلی روشن است تفکر اسلامی دارای یک نظام حقوقی بسیار عمیق و فراگیر است که حاصل تلاش‌های 14 قرنی علمای بزرگ است و طبعا با نظام حقوقی غرب، علم و دانش را که نمی‌توان با مصوبه پارلمان اروپا محکوم و منهدم کرد. اگر علمای شما در علم حقوق توانمندی لازم برای مباحثه دارند با دانشمندان فقهی و حقوقی ما باید مذاکره داشته باشند تا شاید قله‌های رفیع‌تری از رشد عقلی را مشاهده کنند، به قول یکی از رجال غربی آنگاه دشت‌ها را از فراز قله‌ها بهتر می‌شناسند.

لاریجانی ادامه داد: صدبار اگر بیانیه بدهید که همجنس‌بازان بتوانند آزادانه ازدواج کنند، جز تنفر در ملت ایران نسبت به فرهنگ غرب چیزی برای خود دست و پا نمی‌کنند. این یک علو فکری نیست که خرافات و شیطان پرستی و ادیان ساختگی را مورد حمایت قرار دهیم اینجا محل نزاع دو مکتب فکری است که به تعبیر شهید مطهری ما آزادی بیان و فکر را برای رشد عقلی ضروری می‌دانیم نه آزادی هرگونه عقیده مثل بت‌پرستی و سایر جزم اندیشی‌ها، اگر قرار باشد چنین مبانی غلطی را به فرض که استاندارد شما باشد، بپذیریم چه پاسخی به نهضت محمدی(ص) بدهیم که پیامبر ما حرکت خود را در مبارزه با بت‌پرستی انجام داد.

وی افزود: شما مرز آزادی را امنیت و آزادی دیگران قرار داده‌اید و ما این اصل را ناکافی و نارس دانسته و مرز آزادی را عدم تخریب سایر ارزش‌ها می‌دانیم مثل معنویت، رشد معنوی و رشد ذوقی لذا دو مکتب فکری است. شما که مدعی تفکر پلورالیستی در جامعه هستید، با چه استدلالی تلاش می‌کنید سایر جوامع را تحت فشار سرکوبگرانه تفکر خود قرار دهید که با قطعنامه، بیانیه و پروتکل می‌خواهید استاندارد فکری شما را بپذیرند مگر مقصد دموکراسی جز این است که حکمرانی خوب را ارائه کند. آیا مقصود از دموکراسی تغییر دین مردم است؟ یا تغییر سبک زندگی مردم است؟

رئیس مجلس اظهار داشت: ملت ایران با فرهنگ اسلامی رشد کرده‌ و سبک زندگی فاطمی (س) را مدل برتر می‌داند و بارها با رأی خود و با حضور در راهپیمایی‌ها این گزینش فکری را نشان داده‌اند حتی در انتخابات اخیر با حضور 73 درصدی اراده خود را متجلی کرده‌اند. با چه منطقی شما می‌خواهید این اراده ملت را نادیده بگیرید. ما مثل شما مهارت نداریم که درباره آنچه خوب نمی‌دانیم، نسخه یا راهکار تجویز کنیم اما شاید مناسب نباشد پارلمان اروپا تحت تأثیر تروریسم دولتی و صهیونیسم و تروریست‌های آدم‌کش اطلاعات غلط را پایه قضاوت خود قرار دهد.

لاریجانی تأکید کرد: وجدان ایرانیان و مسلمانان از اینگونه رفتارهای دوگانه و متحجرانه دچار آزردگی است و روشن به شما می‌گوییم که پارلمان اروپا باید بفهمد که با ایران اسلامی همکاری سازنده را سامان می‌دهد و بداند تحت هیچ شرایطی ملت ایران، اسلام و احکام نورانی آن را با مشوق‌های غرب معاوضه نمی‌کند. هر مقام اروپایی که بخواهد با ایران مراوده داشته باشد باید با احترام به فرهنگ و آداب سیاسی ملت ایران ارتباط برقرار کند. میدان دیپلماتیک نه میدان بی‌ادبی سیاسی، نه میدان رندی و نه میدان ناشی‌گری دیپلماتیک است. از دیپلماسی برای ارتباطات بهتر استفاده می‌شود وگرنه به مقابله به مثل کردن کار دشواری نیست و حرف سخیف و با نفرت زدن افتخار نیست که حقارت را نشان می‌دهد.

وی خطاب به وزارت امور خارجه گفت:  وزارت خارجه باید صرفا کسانی از مقامات اروپا را که ادب سیاسی را رعایت کرده و در چارچوب ضوابط جمهوری اسلامی علاقه‌مند به دیدار هستند، آنها را راهنمایی کند و عقلای آنها که گاه صدای آنها شنیده می‌شود در منافع مشترک نیک بیاندیشند و بدانند ترس از تهی‌شدگی را با همکاری ثمربخش با دیگران می‌توانند ترمیم کنند نه گستاخی حداقل در توجهی که به موضع مستقل اروپا کرده‌اند، علائمی را نیز نشان دهند که بی اعتمادی را زایل کند.

رئیس مجلس در پایان گفت: لازم می‌دانم از خدمات ارزشمند نیروی انتظامی و پلیس راه که در این ایام با تلاش شبانه‌روزی خود نظم بیشتری را ایجاد کردند سپاسگذاری کنم همچنین از زحمات پرسنل هلال احمر، راهداری‌ها در وزارت راه و سایر دستگاه های اجرایی تشکر می‌کنم، همچنین به همکار گرامی سیدمحمد سادات ابراهیمی که والد مکرم ایشان به رحمت ایزدی پیوستند و همچنین آقای عاشوری که والده مکرم ایشان نیز رحلت کردند تسلیت می‌گویم.
منبع: مشرق نیوز


برچسب‌ها: ایران و غرب

محرمانه ها
شنبه 93/1/16 ساعت 10:12 عصر | نوشته ‌شده به دست اBasij | ( نظرات )
محرمانه‌هایی از زبان رئیس سازمان انرژی اتمی

محرمانه‌هایی از زبان رئیس سازمان انرژی اتمی

رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: حضرت آقا گفتند این مسیر (مذاکره با آمریکا درباره موضوع هسته‌ای) را بروید تا اتمام حجتی باشد و مردم بدانند که نظام و دولتشان از هیچ روشی که مصلحت، حکمت و عزت در آن باشد فروگذار نیست تا دفع شر کند و اگر طرف مقابل تمکین نکند ما اتمام حجت کرده‌ایم.

به گزارش فرهنگ نیوز ، علی‌اکبر صالحی جمعه شب در برنامه مستند تلویزیونی دوربین دوم، با اشاره به تجربه حضورش در وزارت خارجه در دولت دهم نیز اظهار کرد: وزرات خارجه فرصت استثنایی بود که در اختیار بنده گذاشته شد چون شرایط منطقه و بین‌الملل در ارتباط با ایران تغییر کلی و ماهوی پیدا کرده بود.

ایسنا-وی درباره فعالیت در وزارت خارجه گفت: کار در وزارت خارجه به شکلی است که نمی توان به جزییات اشاره کرد بلکه باید کارها و اقداماتی را انجام دهیم و بعد از آن مردم در جریان نتایج کارها قرار می‌گیرند. در عین حال می‌توانم بگویم که در سه - چهار سال گذشته سیاست خارجی ایران بسیار حکیمانه پیش رفته است.

صالحی در پاسخ به این سخن که "گفته می‌شود شما مردی برای تمام فصول هستید؟" تاکید کرد: من همیشه آراء سیاسی‌ام را برای خود حفظ کرده‌ام و به اصولی اعتقاد دارم که نظام بر اساس آنها بنا شده است. ممکن است در مسایلی حرفه‌ای نظرات مخالفی با برخی عزیزان داشته باشم اما وقتی در گفت و شنود تصمیمی گرفته می‌شود، به آن تصمیم بها می‌دهم و آن را اجرا می‌کنم، در عین حال که نظر خود را هم بیان می‌کنم.

وی ادامه داد: در جبهه‌بندی‌های سیاسی داخلی تاکنون شرکت نکرده‌ام و حرف‌های نقدآمیز و تند نزده‌ام ولو این که با حرف و سخن و تصمیمی مخالفت داشته باشم و همواره با احترام با افراد برخورد کردم.

رئیس سازمان انرژی اتمی در ادامه درباره راهکارهایی که در دوران مسئولیتش در وزارت خارجه برای آزادی ایرانی‌های ربوده شده در کشورهای مختلف از جمله سوریه و لیبی اتخاد شد، تصریح کرد: شرایط منطقه آن زمان حساس بود کما این که هنوز هم حساس است. در لیبی با به گروگان گرفته شدن هفت نفر از افراد هلال احمر مواجه شدیم. من با نخست وزیر لیبی صحبت کردم و موضوع را رها نکردم و در نهایت در عین ناباوری در شرایط بد لیبی شاهد آزادی این افراد بودیم. همچنین در سوریه نیز تعدادی از زائران کشورمان ربوده شدند که آنها را نیز توانستیم آزاد کنیم.

صالحی درباره 48 زائر ایرانی که در سوریه به گروگان گرفته شدند، اظهار کرد: در این مورد نیز با دولت سوریه در تماس بودیم که چگونه آنها را آزاد کنیم. پیگیری‌ها ادامه داشت تا اینکه گروگان‌گیرها اعلام کردند می‌خواهند گروگان‌ها را اعدام کنند و من با نخست وزیر وقت قطر و صحبت کردم و به من گفت که همان شب به شبکه الجزیره می‌رود و نسبت به چنین اقدامی هشدار می‌دهد. بعد از یکی - دو ساعت گروگان‌گیرها اعلام کردند که موضوع را معلق نگه می‌دارند و بعد از آن نیز رفت و آمدهایی میان ایران و قطر صورت گرفت و دفتری برای تماس با گروگان‌گیرها ایجاد شد و بعد از چند هفته این افراد آزاد شدند.

وزیر خارجه پیشین ایران درباره برخی محرمانه‌ها در دوران مسئولیتش نیز گفت: حضرت آقا در سخنانی اشاره کردند که دولتمردانی از دولت سابق و دولت فعلی نظرشان بر مذاکرات با آمریکا بر سر موضوع هسته ای است. بنده این افتخار را داشتم که خدمت آقا برسم و با ایشان صحبت کنم. نظر ایشان این است که آمریکا قابل اعتماد نیست و به موضوع افغانستان اشاره کردند که آمریکایی ها نقض عهد کردند. با این حال در نهایت اجازه مذاکره صادر شد و در عید سال 1392 مطرح کردند که با مذاکره با آمریکا به طور موضوعی درباره مساله هسته ای مخالفتی ندارند و راه را هموار کردند و گفتند این مسیر را بروید تا اتمام حجتی باشد و مردم بدانند که نظام و دولتشان از هیچ روشی که مصلحت، حکمت و عزت در آن باشد فروگذار نیست تا دفع شر کند و اگر طرف مقابل تمکین نکند ما اتمام حجت کرده ایم.

صالحی همچنین درباره شهدای هسته ای، با بیان اینکه "هریک از شهدا برای من از یک مقام و جایگاه برخودارند"، خاطرنشان کرد: شهید شهریاری از برجسته‌ترین علمای هسته‌ای کشور در زمان شهادتش بود.

وی درباره شهید احمدی روشن اظهار کرد: شهید احمدی روشن ابتدا کارشناس بازرگانی در یکی از شرکت های سازمان انرژی اتمی بود و وقتی به سازمان آمدم با توجه به اینکه فردی متدین و فهمیم بود و به او اعتماد وجود داشت به عنوان معاون شرکت کالا الکتریک (نطنز) منصوب شد. تامین تجهیزات پیشرفته برای فن آوری هسته ای هنر است و او فردی معتمد بود چرا که پول های سنگینی در این زمینه رد و بدل می شود.

رئیس سازمان انرژی اتمی درباره شهید رضایی‌نژاد هم اظهار کرد که با وی افتخار آشنایی نداشته است چرا که در سازمان انرژی اتمی فعالیت نداشته اما او را دانشمندی در عرصه علم الکترومغناطیس دانست که ناجوانمردانه به شهادت رسید.

وی درباره تولید سوخت تا غنای 20 درصد در کشور با یادآوری این مطلب که "از ابتدا بنای کشور به تولید سوخت تا غنای 20 درصد نبود و چون بر سر تهیه آن برخی کشورها مشکل ایجاد کردند، خودمان به سراغ تولیدش رفتیم"، تاکید کرد: درحال حاضر به اندازه نیازمان و دو تا سه سال ذخیره 20 درصدی سوخت برای استفاده در رآکتور تهران داریم.

منبع: فرهنگ نیوز



برچسب‌ها: انرژی هسته ای

محصول عقب نشینی
شنبه 93/1/16 ساعت 12:56 عصر | نوشته ‌شده به دست اBasij | ( نظرات )

قطعنامه ضدایرانی اروپا؛ محصول عقب‌نشینی هسته‌ای

پیش از مذاکرات هسته‌ای بسیار بودند کسانی که هشدار می‌دادند که دشمنی طرف غربی با جمهوری...

گروه بین‌الملل مشرق – اتحادیه اروپا سرانجام قطعنامه ضدایرانی خود را «به‌عنوان یک راهبرد در قبال ایران» به تصویب رساند. بنابر اخبار منتشر شده، این قطعنامه در 23 بند توسط کمیته روابط خارجی اتحادیه اروپا پیشنهاد و به تصویب رسیده که از این بندها، بیشترین تعداد یعنی 8 بند به مسائل حقوق بشری اختصاص دارد. آنچه محور این گزارش خواهد بود، همین بندهای حقوق بشری است هرچند که مداقه در سایر بندها نیز می‌تواند مهم و ضروری باشد.

بنابر اخباری که از این قطعنامه در رسانه‌ها منتشر شده است، در بند آغازین بخش حقوق بشری از آزادی کسانی که زندانیان عقیدتی خوانده می‌شوند استقبال شده است. این بند همچنین از اعطای جایزه ساخاروف به «نسرین ستوده»، کسی که در رسانه‌های غربی فعال حقوق بشر خوانده می‌شود، استقبال کرده و آزادی زندانیان به اصطلاح سیاسی، مدافعان حقوق بشر و محکومان فتنه 88 را خواستار می‌شود. این بند نسبت به طرح حسن روحانی، رئیس جمهور ایران برای تدوین منشور حقوق شهروندی ابزار تمایل کرده، اما درباره وضع حقوق بشر از جمله در خصوص اعدام‌ها، آزادی مذهبی نظیر آزادی بهایی‌ها در ایران ابراز نگرانی شدید می‌کند  . 

بند بعدی این بخش بر لزوم مطابقت منشور حقوق شهروندی مدنظر دولت یازدهم با الزامات بین‌المللی ایران تاکید می‌کند و بدیهی است که منظور از الزامات بین‌المللی همان «اعلامیه حقوق بشر» است.

بند شانزدهم این قطعنامه از اتحادیه اروپا می‌خواهد تا حقوق بشر، محور اصلی روابطش با ایران باشد. این بند گفتگوها در سطوح عالی را لازمه این کار می‌داند و از اتحادیه اروپا می‌خواهد که گفتگوها در زمینه حقوق بشر را با ایران شروه کند که شامل نیروهای قضایی و امنیتی هم می‌شود. این بند همچنین از «احمد شهید»، گزارش‌گر ویژه سازمان ملل در امور حقوق بشر ایران حمایت کرده و از تهران می‌خواهد تا اجازه ورود فوری و بدون قید و شرط به وی به ایران داده شود. همچنین این بند از «ناوی پیلای» کمیسیونر ارشد سازمان ملل می‌خواهد تا به دعوت مقامات ایرانی به ایران برود. این بند همچنین از ایران می‌خواهد تا تعلیق مجازات اعدام را هم اعلام کند  .

قطعنامه ضدایرانی اروپا؛ محصول بلافصل عقب‌نشینی هسته‌ای

بند هفدهم این قطعنامه تاکید می‌کند که هیات‌های اعزامی پارلمان اروپا به ایران باید به دیدار با مخالفان سیاسی، فعالان جامعه مدنی متعهد بوده و به زندانیان سیاسی دسترسی داشته باشند  . 

این بخش در ادامه موضوعاتی نظیر ایجاد شرایطی برای عملکرد بهتر سازمان‌های جامعه مدنی، بازگشایی انجمن صنفی روزنامه‌نگاران، کمک به ایران برای اصلاح قانون جزایی، محاکمه متهمان در دادگاه انقلاب، همکاری ایران با نهادها و NGOهای حقوق بشری، گفتگوی ایران و اتحادیه اروپا درباره حقوق زنان را مطرح می‌کند  . 

آخرین بند قطعنامه مزبور از رئیس پارلمان اروپا می‌خواهد تا این قطعنامه به شورا و کمیسیون اروپا، سرویس خارجی اتحادیه اروپا، دولتها و پارلمانهای کشورهای عضو و همچنین دولت و پارلمان ایران ارسال شود  . 

این خلاصه‌ای از آن چیزی است که اروپایی‌ها در خصوص وضعیت حقوق بشر در ایران بر آن تاکید کرده‌اند. تمام این مطالب دقیقا در همان دوره‌ای مطرح می‌شود که مذاکرات جامع بین ایران و 1+5 در جریان است.

مرضیه افخم، سخنگوی دستگاه دیپلماسی دولت یازدهم در واکنش به این قطعنامه آن را ناشی از نفوذ جناح‌های تندرو در پارلمان اروپا دانست. وی در این خصوص ابراز داشت: «اینکه طیفی از نمایندگان تندرو پارلمان اروپا، خواه تحت تاثیر لابی صهیونیسم و معارضین نظام و خواه با هدف سوء استفاده تبلیغاتی برای انتخابات آتی این نهاد، به بهانه راهبرد روابط، تلاش برای اتخاذ موضع آمرانه و ادامه روند برتری جویی بی پایه و بی حاصل ناشی از تفکرات قرون گذشته را نهادینه نموده و درصدد تخریب روند آغاز شده روابط برآیند ؛ نه تنها با هیچ معیار و منطق سیاسی و بین المللی سازگار نیست بلکه یاد آورتاریخ نه چندان روشن از رفتارهای تبعیض آمیز و نژادپرستی است و نمی توانند برای کشوری که علیرغم تمام فشارهای غیرقانونی و تحریم های آنها با مقاومت و صرفا با اتکا به قدرت مردم خود نشان داده که غرب چاره ای جز احترام به خواست این مردم بزرگ را ندارد، تعیین تکلیف کنند  .  »

خانم افخم اضافه کرد: «در تماس‌های ماه‌های اخیر مواضع صریح و دیدگاه‌های جمهوری اسلامی ایران در خصوص ابعاد و زمینه‌های همکاری هم به هیات‌های پارلمان اروپا و هم به مقامات و مسئولین اروپایی گوشزد شده و مورد تاکید قرار گرفته است و پافشاری غیرمنطقی بر روش‌های برتری‌جویانه و تکرار راه‌های آزموده شده حرکت در مسیر اشتباه است  .  »

جدا از آن قطعنامه و این واکنش دیپلماتیک، جا دارد به بررسی چند سوال پرداخت: اول اینکه چرا مساله حقوق بشر و موضع‌گیری طرف غربی در خصوص آن مهم است؟ دوم اینکه چه شد که در بحبوحه مذاکرات هسته‌ای طرف غربی وارد چنین مرحله‌ای شد؟ و سوم اینکه نسبت این اقدام طرف اروپایی با حاکمیت ملی ایران چیست؟

* اختلاف حقوق بشری؛ اختلافی مبنایی

درجه اهمیت این موضع‌گیری طرف غربی از درجه اهمیت نفس مساله حقوق بشر و تفاوت آن در اسلام و غرب ناشی می‌شود. اگر مساله هسته‌ای اختلافی بر سر منافع است، مساله حقوق بشر اختلافی بر سر مبانی است.

در اسلام، حقوق انسان‌ها را خالق انسان‌ها تعیین می‌کند. تمامی حقوق در اسلام ناشی از حق خداوند است و این خالق هستی است که با حکمت خود روابط بشر و حقوق و تکالیف نوع بشر را تعیین می‌کند. احکامی نظیر قصاص، تفاوت در حقوق و تکالیف زن و مرد در عرصه اجتماع، محاربه، جهاد و ... همه بر اساس حکمت الهی تعیین شده‌اند و از طریق کتاب خدا و سنت پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) و ائمه اطهار (علیهم السلام) در اختیار نوع بشر قرار گرفته‌اند.

در غرب پس از رنسانس اما تنها چیزی که در تعیین حقوق و تکالیف بشر مورد توجه نبوده و نیست، دین است. اساسا یکی از مبانی رنسانس کنار گذاشتن دین از عرصه اجتماع و محدود شدن آن به ابعاد فردی بود.

در تمدن غربی مبانی مختلفی برای تعیین حقوق بشر وجود دارد اما آنچه اعلامیه حقوق بشر از آن حاصل شده، «حقوق طبیعی» است یعنی حقوقی که بشر فکر می‌کند به‌طور طبیعی آن‌ها را دارد و این حق داشتن ربطی به اراده خالق او ندارد. شاید این قیاس از نظر علمی محل مناقشه باشد اما به‌عنوان تمثیل، گویا نوعی «قرارداد اجتماعی» وجود دارد که بر اساس آن بشر صاحب حقوقی است.

این حقوق در بسیاری از موارد با احکام اسلام و بعضا با نص صریح آیات شریفه قرآن کریم در تضاد است. آنچه اتحادیه اروپا از ایران می‌خواهد، عملا به‌معنای گذار از نظام حقوق و تکالیف دینی به نظام حقوق و تکالیف عرفی است و این اصلی‌ترین مقدمه برای سکولار شدن جامعه ایران و در نتیجه حاکمیت در ایران است.

اگر اسلامیت با ذات نظام جمهوری اسلامی گره خورده است – که چنین نیز هست – و اگر خدشه به اسلامیت نظام به معنای خدشه به «بقای نظام جمهوری اسلامی» است، بنابراین حمله به مبانی حقوق بشری اسلامی کشورمان به‌معنای تهدید بقای نظام جمهوری اسلامی ایران است. از این رو، این تهدید به‌مراتب بزرگ‌تر از تهدیداتی است که غرب در خصوص مساله هسته‌ای علیه ایران وارد آورده بود.

اهمیت موضوع دقیقا از همین‌جا حاصل می‌شود. گذار از نظام حقوقی اسلام که خواسته طرف غربی است، عملا به‌معنای گذار از جمهوری اسلامی است. کسانی که جز با این دیدگاه به حملات حقوق بشری علیه جمهوری اسلامی می‌نگرند لاجرم یا از آگاهی کافی برخوردار نیستند و یا تعمدا سعی در کوچک نشان دادن این تهدید دارند.

* عقب‌نشینی هسته‌ای، زمینه ورود به مباحث حقوق بشری

پیش از مذاکرات هسته‌ای بسیار بودند کسانی که هشدار می‌دادند که دشمنی طرف غربی با جمهوری اسلامی ناشی از مساله هسته‌ای نیست. در راس این هشدارها، هشدارهای رهبر معظم انقلاب اسلامی بود.

رهبر انقلاب اسلامی در همان سخن‌رانی که در آن مجموعه مذاکره‌کنندگان هسته‌ای دولت یازدهم را فرزندان انقلاب خطاب کردند با انتقاد از برخی عناصر «تبلیغات‌چیِ ساده‌لوح یا مغرض» فرمودند: «بعضی با خط‌گیری از رسانه‌های بیگانه در تلاش‌اند با گمراه کردن افکار عمومی، این‌گونه القا کنند که اگر در مسئله هسته‌ای تسلیم شویم، همه مشکلات اقتصادی و غیر اقتصادی حل می‌شود  .  »

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در همان سخنرانی تاکید کردند که «مساله هسته‌ای، بهانه‌ای بیش نیست و فرضاً اگر روزی این مساله با عقب‌نشینی ما حل شود آنها برای ادامه دشمنی با ایران عزیز، ده‌ها بهانه دیگر از جمله پیشرفت‌های موشکی، مخالفت ملت ایران با رژیم صهیونیستی و حمایت جمهوری اسلامی از مقاومت را مطرح می‌کنند  .  »

پس از توافق ژنو که شامل برخی عقب‌نشینی‌ها از فعالیت‌های هسته‌ای جمهوری اسلامی برای مدت محدود بود، به‌وضوح می‌توان جلو آمدن طرف غربی را و پیشروی آن به‌سوی اهداف غیرهسته‌ای را مشاهده کرد.

تاکید چند باره بر روی میز بودن همه گزینه‌ها، تاکید بر برچیدن برخی تاسیسات هسته‌ای کشور، ورود به مساله توان‌مندی موشکی جمهوری اسلامی ایران و بحث حقوق بشر نمونه‌هایی از این پیشروی است.

قطعنامه ضدایرانی اروپا؛ محصول بلافصل عقب‌نشینی هسته‌ای

همان‌طور که مشرق پیش از این در گزارشی که به تحلیل مذاکرات آتی وین 3 اختصاص داشت، بیان کرده بود، منافع هسته‌ای ایران رینگی حفاظتی در برابر منافع حیاتی‌تر هستند و طرف غربی اکنون احساس می‌کند که این رینگ را پشت سر گذاشته و بالاخص پس از آنکه خیالش از بابت ذخایر سوخت 20 درصدی ایران راحت شد، وارد حوزه‌های دیگری شده است و اگر فضا را مناسب ببیند، بیشتر هم پیش خواهد آمد.  برای دانش‌آموختگان سیاست این جمله که «منافع مهم رینگ حفاظت از منافع حیاتی هستند» ناآشنا نیست  . 

با این وصف، متاسفانه عقب‌نشینی‌ها در بحث هسته‌ای به‌گونه‌ای بوده است که به‌طرف غربی اجازه این تصور را بدهد که طرف ایرانی ممکن است برای دست‌یابی به توافق نهایی هزینه‌های بیشتری را هم بپذیرد. به خیال طرف غربی، تحریم‌ها جمهوری اسلامی ایران را دچار شرایطی کرده‌اند که حاضر خواهد شد امتیازات بیشتری هم بدهد.

این تصور طرف غربی البته با واقعیت تطابق چندانی ندارد. اگر قرار بود جمهوری اسلامی برای دادن هر نوع امتیازی خود را آماده کرده باشد، نیازی نبود که عالی‌ترین مقام نظام از همان ابتدا به این مذاکرات ابراز بدبینی نموده و تصریح کند که به نتایج مدنظر ملت ایران نخواهند رسید.

* مداخله‌جویی حقوق بشری و حاکمیت ملی ایران

دولت محترم حقوق‌دانان حتما این نکته را می‌داند که مبنای اصلی حقوق بین‌الملل از همان ابتدای تاسیس این نهاد و از زمان «گروسیوس» حمایت از حاکمیت ملی بوده است. سوال اینجاست که آیا دخالت آشکار اروپا در مسائل داخلی ایران، تاکید بر آزادی مجرمان و دیدار با آنها نقض حاکمیت ملی کشورمان نیست؟ اگر چنین است – که هست – این دخالت آشکار و نقض حاکمیت، واکنشی بسیار تندتر از آن چیزی را می‌طلبد که از سوی دستگاه دیپلماسی شاهد آن بودیم.

قطعنامه ضدایرانی اروپا؛ محصول بلافصل عقب‌نشینی هسته‌ای

«استقلال» یکی از شعارهای اساسی ملت ایران در انقلاب اسلامی بوده است و تردیدی نیست که فرزندان انقلاب، خود را متعهد به حفاظت از این شعار اساسی خواهند دانست.

با این حال، واضح است که دولت آقای روحانی از ابتدای ظهور خود توسعه روابط با اروپا را در دستور کار داشته است. صد البته در شرایط احترام متقابل توسعه چنین روابطی به نفع هر دو طرف خواهد بود اما اگر مواضع اتحادیه اروپا واقعا همان چیزی است که در قطعنامه اخیر مشاهده شد، توسعه روابط با اتحادیه اروپا چیزی شبیه به همان گفتگوهای انتقادی دوران دولت سازندگی از آب در خواهد آمد که نهایتا به «دادگاه میکونوس» ختم شد. بنابراین دقت و احتیاط بیشتری در شیوه توسعه رابطه با اروپا لازم است.

قطعنامه راهبرد اتحادیه اروپا در خصوص ایران، قطعا در پس پرده خود یک منظور پنهان را هم دنبال می‌کند. این منظور پنهان، ابراز حمایت از کسانی در داخل ایران است که در خصوص مسائلی نظیر حقوق بشر تقریبا با اروپایی‌ها یکسان می‌اندیشند و از ابتدای انقلاب اسلامی و از همان روزهایی که حکم الهی قصاص را «غیر انسانی» خواندند، موضع خود را پنهان نکرده‌اند. این نیروها اکنون نیز در جامعه حضور دارند، فعالیت رسانه‌ای می‌کنند و برخی دیگر نیز به‌آنها پیوسته‌اند. این جماعت واضح‌ترین حضور خود را در روزهای فتنه 88 نشان دادند.

همه می‌دانند - و این جماعت خود نیز از آگاهی دیگران بی‌اطلاع نیستند - که جماعت مزبور هیچ اعتقادی به مرجعیت اسلام در عرصه اجتماع ندارند. آنها که اکنون از قطعنامه ضداسلامی اروپایی‌ها خشنودند، همان‌هایی هستند که اروپا با این قطعنامه به حمایت از ایشان برخاسته است.

منبع: مشرق نیوز




 
لینک دوستان
دیگر موارد
کد موزیک آنلاین برای وبگاه